ЕКИПЪТ 


Мега Комюникейшън е българска компания, в която работят експерти със солиден опит в журналистиката, връзките с обществеността, маркетинга и рекламата.

Създали сме мрежа от контакти с подизпълнители в сферата на дизайна, предпечат и печат на рекламни материали, разработване на сайтове в Интернет, провеждане на маркетингови и социологически изследвания, подготовка и управление на проекти по Оперативните програми на ЕС.

Разполагаме с най-модерното телевизионно студио в Южна България за заснемане на аудио и видеоклипове, рекламни филми, корпоративни срещи, дискусии и семинари.

Татяна ВАСИЛЕВА – Собственик и Управител

Татяна ВАСИЛЕВА – Собственик и Управител
GSM: 0887 512 270, 0893 489 501, 0899 386 110
e-mail: vasileva@megacommunication.net

Хоноруван преподавател по PR и Лобизъм, ръководител на магистърската програма по „Бизнескомуникации и връзки с обществеността” в ПУ „Паисий Хилендарски”. Дългогодишен журналист в национални медии. Автор на Комуникационната стратегия по САПАРД и директор на Дирекция „Връзки с обществеността” в Министерстерството на земеделието и горите от 1997 до 2001 г. Магистър по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски”. Владее английски и гръцки езици.

Татяна БЕЛЕВА – PR Мanager

Татяна БЕЛЕВА – PR Мanager
GSM: 0895 433 920
e-mail: beleva@megacommunication.net

Магистър по „Българска филология” на ПУ „Паисий Хилендарски”, със специализация по събитиен мениджънт.  Радио водещ, журналист в местни и национални печатни издания, редактор на интернет сайтове и списания. Ръководила е пресцентъра на Фондация „Европейски месец на културата 99”. Владее английски език.

Донка МИНКОВА – Event Мanager

Донка МИНКОВА – Event Мanager
GSM: 0899 331 206
e-mail: minkova@megacommunication.net

Магистър по „Бизнескомуникации и връзки с обществеността” на ПУ „Паисий Хилендарски”, бакалавър по „Индустриален мениджмънт” на Техническия университет. Владее английски език

Мина МАРИНОВА – Project Manager

Мина МАРИНОВА – Project Manager
GSM: 0895 860 095
e-mail: marinova@megacommunication.net

Магистър по PR и бакалавър по етнология на СУ „Св.Климент Охридски”. С журналистическа практика в информационни агенции и национални ежедневници. Владее английски език.

Copyright 2006 All Rights Reserved - Mega Communication Ltd. webBGteam